Nameštaj Đokić Beograd, nešto o nama

Salon nameštaja u Beogradu – Đokić. Naša firma uspešno se bavi proizvodnjom i prodajom nameštaja od 1993. godine. Naše dugogodišnje iskustvo nam je omogućilo da savršeno osluškujemo i razumemeo želje i potrebe naših klijenata, te da kreiramo proizvod koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše želje.

Sa željom da Vaš svakodnevni život učinimo boljim i lepšim, trudimo se da stvorimo nameštaj vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna koji će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg stana ili kuće. Izrada nameštaja po meri je najbolji način da iskoristite svaki centimetar Vašeg prostora.

Rukovodeći se činjenicom da je svima nama preko potreban čvrst san i dobar odmor, u našu ponudu uvrstili smo spavaće sobe koje svojim kompletnim izgledom ispunjavaju ove uslove. Prilikom projektovanja i izrade kreveta u njima, korišćeni su najkvalitetniji materijali.

Posebna pažnja posvećena je kreiranju dečijih soba, sa ciljem da ispunimo njihove želje i pretvorimo njihovo malo carstvo u bezbedno mesto za igru i svakodnevni boravak. Izrađujući kuhinje po meri, vodili smo se činjenicom, da su iste mesta na kojima provodimo dosta vremena i da samim tim moraju biti funkcionalne i estetski prihvatljive. Naš celokupan proizvodni proces usmeren je ka ispunjenju Vaših snova o savremenom, luksuznom domu, u kom će Vam biti zadovoljstvo da boravite.

Prodajni asortiman čine

– kreveti
– kreveti na sprat
– kreveti za decu (krevetac)
– bračni krevet
– ugaone garniture
– trosedi
– dvosedi
– kuhinja
– garniture trosed, dvosed i fotelja komplet

– trpezarijski stolovi i stolice
– ovalni stolovi
– okrugli stolovi
– četvrtasti stolovi
– vitrine
– komode
– plakari
– gardaroberi
– pletene baštenske garniture i ostali proizvodi od pruća

Nameštaj iz naše ponude izrađuje se od najkvalitetnijih materijala velikog izbora boja i dezena, koji će se po svojim karakteristikama lako uklopiti u prostor kojim raspolažete. Pored visokog kvaliteta usluge i proizvoda, ono po čemu se izdvajamo su produktivnost, posvećenost, kao i strogo poštovanje dogovorenih rokova.

Ukoliko želite da obezbedite sebi skladnost boja i dizajna, funkcionalnsot, komfor i udobnost odnosno ukoliko želite da kreirate svoju malu oazu mira – tu smo za Vas!